BUCHAREST FLOWERS – EDIȚIA 1 GRĂDINI DIN JURUL LUMII

Bucharest Flowers

Ediția 1 – GRĂDINI DIN JURUL LUMII

Descoperiți expozițiile GRĂDINI DIN JURUL LUMII în perioada 24-26 Mai 2024, în Parcul Herăstrău!

Bun venit la cea mai colorată și parfumată escapadă a anului, Bucharest Flowers 2024!

În perioada 24-26 Mai 2024, parcul Herăstrău se va transforma într-o veritabilă grădină botanică internațională. Vă invităm să explorați expozițiile de flori din toate colțurile lumii, integrate într-un decor modern și inovator cu mobilierul urban. Haideți în parcul Herăstrău, care se va transforma pentru trei zile într-o gazdă a grădinilor din întreaga lume! Vă invităm să intrați în acest univers, să căutați grădina favorită și să vizitați expozițiile de flori din jurul lumii, într-o combinație inedită cu mobilier urban creativ

Ce vă așteaptă?

Călătorii florale fără pașaport: Bucurați-vă de frumusețea și diversitatea florală de pe tot globul, fără a ieși din oraș. Veți descoperi grădinile din Anglia, Japonia, Franța, Italia, China, Grecia, Spania și Iran (Persia) este de ajuns doar să le căutați pe harta evenimentului!

🗓️ Doar în acest weekend: Țineți-vă agenda liberă pe 23, 24 și 25 mai, pentru a nu rata această experiență unică.

🎟️ Acces liber: Tot ce trebuie să aduceți este buna dispoziție și curiozitatea.

Câteva motive să nu ratați acest eveniment:

Instagram and Facebook dreams come true: Veți regăsi astfel colțuri instagramabile perfecte pentru a vă umple feed-ul cu cele mai spectaculoase fotografii. Și nu uitați să împărtășiți momentele voastre preferate pe rețelele sociale folosind hashtag-ul #ALPAB și #Grădiniledinjurullumii2024.

Inspirație pentru toți: Fie că sunteți un iubitor de natură, un pasionat de design sau pur și simplu căutați o escapadă plăcută, veți găsi ceva care să vă încânte.

Relaxare și explorare: Un loc ideal pentru a petrece timpul cu prietenii și familia, savurând frumusețea naturii în cea mai bună formă a sa.

 

Vă așteptăm să ne bucurăm împreună de o experiență florală de neuitat la Bucharest Flowers 2024, Ediția 1! Nu ratați această șansă de a vedea cum florile și mobilierul urban se întâlnesc într-o simfonie de culori și forme.

 

Ne vedem în Herăstrău!